Χριστίνα Μπόμπα: Εξομολόγηση για την εξωσωματική – «Κάποια στιγμή του είπα ότι ψυχολογικά δεν αντέχω άλλο»

Author

Categories

Share

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ – ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ: Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής διανύουν τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δυο κοριτσάκι τους.

Το να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δυο και όπως έχουν παραδεχτεί ήταν κάτι που δεν έγινε τόσο εύκολα.

Σε αυτό το γεγονός φαίνεται να αναφέρεται η Χριστίνα Μπόμπα στο τρέιλερ της εκπομπής Μεσάνυχτα στην οποία θα βρεθεί καλεσμένη την ερχόμενη Τετάρτη.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική.

Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την πλευρά του, δήλωσε χεθς μέσα από τη ΔΦάρμα: «Γεννάμε τέλος Ιουνίου. Είμαστε μέσα στην τρελή χαρά. Κάθε μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της και περιμένουμε να κλωτσήσουν.

Έχει κάποιες ορέξεις όχι υπερβολικές όμως. Θέλει να τρώει ζάχαρη και υδατάνθρακα. Δεν έχει πάρει πολλά κιλά, 7-8.

Θέλω να έρθει η ώρα που θα μπαίνω σπίτι και θα λέω τα κορίτσια μου. Περιμένω να με κάνουν ότι θέλουν. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα για τα ονόματα», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share