Χριστούγεννα 2021 – Λονδίνο: Το πολύχρωμο γυάλινο δέντρο στο King’s Cross

Author

Categories

Share

Τα Χριστούγεννα έρχονται και στο Λονδίνο δεσπόζει το «Prism», ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο King’s Cross της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το Λονδίνο υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε για την περίοδο των εορτών στoν προορισμό για αγορές και γεύμα στο King’s Cross.

Το ύψους οκτώμισι μέτρων «χριστουγεννιάτικο δέντρο» που δημιούργησε το ειδικευόμενο σε εγκαταστάσεις φωτός στούντιο είναι καλυμμένο με καθρέφτες και ζώνες από πολύχρωμα φώτα για να δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα.

Ένα τούνελ διαπερνά το κέντρο της εγκατάστασης ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να διασχίζουν έναν καλειδοσκοπικό χώρο γεμάτο από αντανακλάσεις φωτός και χρώματος.

«Η Prism σχεδιάστηκε για να σηματοδοτήσει ενότητα και δύναμη και για να δώσει στους επισκέπτες την αίσθηση ότι “συνδέονται” μέσα στο φως» ( https://www.instagram.com/p/CWthMAQN9iw/ ) επεσήμανε το King’s Cross estate για λογαριασμό του οποίου υλοποιήθηκε το πρότζεκτ.

Η Coal Drops Yard είναι μια πρώην αποθήκη κάρβουνου της βικτωριανής περιόδου την οποία μεταμόρφωσε σε προορισμό για ψώνια και γεύμα το Heatherwick Studio.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share