Χρύσπα: Την περίοδο της βουλιμίας έκανα κακό στον εαυτό μου

Author

Categories

Share

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Χρύσπα ξανασυστήνεται με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Μυστικά σαγαπώ», ενώ θυμάται και τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε με τη βουλιμία.

«Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται ‘Μυστικά σαγαπώ’ σε στίχους και μουσική δική μου. Με το νέο μου τραγούδι θεώρησα να δείξω στον κόσμο και αυτή την πλευρά μου και να ξανασυστηθώ», είπε αρχικά η Χρύσπα.

«Την περίοδο της βουλιμίας είχα κενά μνήμης, θυμάμαι όμως, μια μαυρίλα. Δεν είχα τόσο αυτοπεποίθηση να σταματήσω μόνη μου τη βουλιμία, η σχέση μου με βοήθησε πολύ.

Η βουλιμία είχε επιπτώσεις οργανικά, έκανα κακό στον εαυτό μου. Είναι πολύ ωραίο σήμερα να βλέπω τα κορίτσια να ντύνονται με ότι κιλά και να έχουν».

Η Χρύσπα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, λέγοντας πως μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλα αλλά αυτό είναι το ενδιαφέρον.

«Ο Παναγιώτης είναι πολύ αυστηρός κριτής με μένα. Με τον Παναγιώτη είμαστε 13 χρονιά παντρεμένοι, είναι ωραία και είναι πρωτόγνωρο να βιώνουμε μαζί μια σχέση.


Δεν ταιριάζουμε σε όλα και έχει ενδιαφέρον αυτό. Δεν έχει μπει μέσα στο κεφάλι μου η ανάγκη να μεγαλώσει η οικογένεια μου», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Χρύσπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share