«Χτύπημα» Μπάιντεν στον Πεσκόφ και Ρώσους κροίσους! Αυτό είναι το νέο πακέτο των Αμερικανικών κυρώσεων

Author

Categories

Share

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν… κάνει πίσω και ο Τζο Μπάιντεν επιβάλλει νέες κυρώσεις σε Ρώσους ολιγάρχες και τις οικογένειές τους!

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 03.03.2022, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως επιβάλλουν ένα νέο πακέτο κυρώσεων σε περισσότερους Ρώσους ολιγάρχες, ενώ στην λίστα συμπεριλαμβάνεται και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του Λευκού Οίκου: «Σήμερα οι ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους συμμάχους της, στοχεύει επιπλέον άτομα της Ρωσικής ελίτ και μέλη των οικογενειών τους που εξακολουθούν να υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Πούτιν παρά την βίαιη εισβολή του στην Ουκρανία».

Ακολουθεί η λίστα με τα άτομα στα οποία θα επιβληθεί το νέο αυτό πακέτο αμερικανικών κυρώσεων.

Κυρώσεις λοιπόν επιβάλλονται στους:

  • Nikolai Tokarev, την σύζυγό του Galina, την κόρη του Mayya, και τις δύο εταιρείες του που διαχειρίζονται πολυτελή ακίνητα.
  •  Boris Rotenberg, την σύζυγό του Karina, και τους γιους του Roman και Boris
  • Arkady Rotenberg, τους γιους του Pavel και Igor και την κόρη του Liliya
  • Sergei Chemezov, την σύζυγό του Yekaterina, τον γιο του Stanislav και την θετή του κόρη Anastasiya
  • Igor Shuvalov προσωπικά αλλά και στις πέντε εταιρείες του. Επίσης στην σύζυγό του Olga, τον γιο του Evgeny και την εταιρεία του, την κόρη του Maria και την εταιρεία της

Click4more: Πόλεμος στην Ουκρανία: Η πρώτη αλλά ισχνή ένδειξη αποκλιμάκωσης – Μόσχα και Κίεβο συμφώνησαν για «ανθρωπιστικούς διαδρόμους»

  • Yevgeniy Prigozhin προσωπικά, αλλά και στις τρεις εταιρείες του. Επίσης στην σύζυγό του Polina, την κόρη του Lyubov και τον γιο του Pavel
  • Dmitry Peskov. Είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου
  • Alisher Usmanov (κυρώσεις για το σούπερ γιοτ του, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, καθώς και για το ιδιωτικό του τζετ, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ρωσικά αεροσκάφη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share