Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας μου από μικρή μου έλεγε τι να ανέχομαι στον χώρο της υποκριτικής και τι όχι

Author

Categories

Share

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην καριέρα της. «Δεν φανταζόμουν 5-6 χρόνια πριν ότι θα έκανα ό,τι έχω κάνει. Φανταζόμουν τη ζωή μου ότι θα έκανα τη δουλειά μου σιγά σιγά, δεν περίμενα να έρθει τόσο ξαφνικά και ωραία.

Αντιμετώπισα την συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες» ως κάτι που ήταν να γίνει. Το θέμα της αναγνωρισιμότητας δεν με τάραξε, το αντιμετώπισα ψύχραιμα και με χαρά.

Μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό κάποιου αλλά το να με βγάζουν φωτογραφίες χωρίς τη θέλησή μου με ενοχλεί, και το έχω πει έχω αντιδράσει», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

«Είχα celebrity crush αλλά δεν θα πήγαινα να πάω να βγάλω φωτογραφία. Είχα δει έναν ηθοποιό στο Λονδίνο, που υποδύεται τον αδερφό του Τζον Σνόου στο Game of thrones αλλά δεν πήγα να του ζητήσω να βγάλουμε φωτογραφία. Ντρέπομαι να το κάνω. Αναγνωρίζω το θάρρος του κόσμου όταν έρχεται να βγάλουμε φωτογραφία, γιατί εγώ δεν θα το έκανα», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη.

Για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε: «Από την αρχή ήξερα ότι ήθελα να το κάνω.

Είχα δει μία παράσταση από τα παρασκήνια, τρύπωνα συνέχεια και με μάγευε όλη η διαδικασία. Όταν είδα ότι μπορώ να συνδυάσω χορό, τραγούδι και υποκριτική το έκανα.


Μου είχε μπει η ιδέα να παω στο εξωτερικό αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την οικογένειά μου. Για χρόνια δεν θα έφευγα. Δεν το έχουμε σκεφτεί με τον σύζυγό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share