Δανάη Παππά: Δεν με νοιάζει πλέον πως με βλέπουν, δεν μπορώ να αρέσω σε όλους

Author

Categories

Share

Η ηθοποιός Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στις σπουδές της με τον χορό στην Αμερική, λέγοντας πως τώρα δεν θα έφευγε τόσο εύκολο όπως όταν ήταν στην ηλικία των 19 ετών.

«Παράλληλα με τους σπουδές μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για χορό. Ήθελα πάντα να πάω, να κάνω σεμινάρια. Ήμουν 19 χρονών τότε και δεν φοβόμουν καθόλου. Τώρα θα το σκεφτόμουν.

Κάπως τα πράγματα βρήκαν το δρόμο τους. Δεν ήταν εύκολο, δεν ήταν με ανοιχτές αγκάλες αλλά ήταν κάπως συνηθισμένη η διαδικασία εκεί καθώς όλοι ήταν από κάπου αλλού.

Τρεις μήνες έμεινα. Μου είχε γίνει μία πρόταση για δουλειά αλλά δεν το έκανα. Το σκέφτομαι πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αλλά τελικά πιστεύω πως όλα έγιναν για καλό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Παππά.

Η Δανάη Παππά είπε πως ειδικά στην αρχή δεν μπορούσε να φιλτράρει αυτά που έγραφαν, και το σκεφτόταν συχνά αλλά μίλησε και για τον ρόλο της στον «Σασμό».

«Κατάλαβα πως δεν είμαι πατάτες τηγανιτές για να αρέσω σε όλους. Δεν με νοιάζει πλέον πως με βλέπουν. Τη Θεοδώρα την έχω αγαπήσει πολύ.


Πέρασε δύσκολα, είχε πολύ θυμό και μετά όταν έχασε το παιδία της και συννειδητοποίησε πως δεν μπορεί να τα έχει όλα, και τώρα προσπαθεί να είναι πιο σωστή.

Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί όντως μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Η σχέση της τώρα πηγαίνει καλά και θέλω να ελπίζω πως θα μείνει. Δεν αντέχω άλλη στεναχώρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share