Δείτε ποιοι είναι οι πιο κακοντυμένοι παίκτες στο NBA

Author

Categories

Share

Με τα ατελείωτα παιχνίδια και τους υπερβολικά μεγαλους τραπεζικούς λογαριασμούς, οι παίκτες του NBA υιοθετούν τις τάσεις και τις νέες κυκλοφορίες πιο γρήγορα απο κάθε μουσικό σε περιοδεία ή Instagram influencer. Το pregame στυλ αλλάζει τόσο γρήγορα που θυμίζει αρκετά μια ηλεκτρική σκούπα που τα τραβά όλα. Εκεί που κοιτάτε τρόπους για να φορέσετε ένα χαβανέζικο πουκάμισο, το επόμενο πράγμα που ξέρετε είναι ότι όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ φορούν ολόσωμες φόρμες.

Όπως καταλαβαίνετε, οι διάδρομοι που περπατούν οι παίκτες καθώς κατευθύνονται στα αποδυτήρια πριν από έναν αγώνα έχουν μετατραπεί σε πασαρέλες, αυτό ωστόσο που αποκάλυψε μια πρόσφατη έρευνα της RushOrder Tees, είναι πως υπάρχουν και ορισμένοι παίκτες που δεν έχουν και τόσο εξαιρετικό γούστο.

Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν από 28.000 ψήφους θαυμαστών των αθλητών, οι οποίοι ρωτήθηκαν ποιοι παίκτες του NBA πιστεύουν ότι έχουν τις καλύτερες pregame εμφανίσεις. Οι ερωτηθέντες έκριναν τα outfit με βάση το πόσο δύσκολο είναι να φορεθούν, αν είναι ή όχι αμφισβητήσιμα, και πόσο “χάλια” εφαρμογή έχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share