Δεν πείθει κανέναν πια! «Πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά ο Ιταλός φαρσέρ

Author

Categories

Share

Από το πρώτο του «χτύπημα», είχε φανεί πως κάτι πηγαίνει… πολύ στραβά με τον Ιταλό φαρσέρ, Ντε Μπενεντέτι. Είναι ο άνθρωπος με την εντελώς διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο οποίος έχει “πεθάνει” την μισή διεθνή πολιτική -και όχι μόνο- σκηνή.

Τελευταίο του “θύμα” ευτυχώς στο… φανερά διαταραγμένο του μυαλό, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς. Ο Ιταλός φαρσέρ, λοιπόν… ξαναχτύπησε.

Κατά την προσφιλή του τακτική, δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρστου, μέσα από τον οποίο ανακοίνωνε την είδηση του «θανάτου» του Αντώνη Σαμαρά στα αγγλικά.

Click4more: “Έστειλε” κι άλλον στον… κάτω κόσμο ο φαρσέρ που είχε “πεθάνει” τον Κώστα Γαβρά!

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.

Προφανώς ο λογαριασμός αυτός ήταν ψεύτικος, μιας και ο κ. Σκέρτσος διαθέτει ήδη επίσημο λογαριασμό στο Twitter με διαφορετικό Username από αυτό που χρησιμοποίησε ο ιταλός φαρσέρ για την μακάβρια φάρσα του.

Ευτυχώς ο πρώην πρωθυπουργός χαίρει άκρας υγείας.

Δείτε την εικόνα από την ανάρτηση

φαρσέρ

Ο φαρσέρ με την… προϊστορία

Τελευταίο θύμα του φαρσέρ ήταν ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών, Ζοάο Λεάο και ένα fake tweet περί θανάτου πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

Όπως προαναφέραμε, δεν είναι η πρώτη φορά που «πεθαίνει» μέσω ψευδούς λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιον διάσημο. Πριν περίπου έναν χρόνο, ο ίδιος, είχε δημιουργήσει λογαριασμό της πρώην υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά και είχε ανακοινώσει το «θάνατο» του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Άλλα θύματα του εν λόγω «φαρσέρ» ήταν ο Πάπας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Πέδρο Αλμοδοβάρ, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Ράτκο Μλάντιτς.

Μάλιστα, το 2012 μια ψευδής ανάρτηση τον «θάνατο» του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει άνοδο στις τιμές του πετρελαίου…

Πηγή: newsit.gr

Author

Share