Διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Με χτύπησαν στα γεννητικά όργανα στη φυσούνα»

Author

Categories

Share

Στο επιβαρυντικό για τους Πειραιώτες φύλλο αγώνα του Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1-3), ο διαιτητής, Νταβίντε Μάσα, γράφει ότι χτυπήθηκε στα γεννητικά όργανα, εισερχόμενος στη φυσούνα του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Να αναφέρουμε ότι, αν και ο Νταβίντε Μάσα κατέγραψε βιαιοπραγία εναντίον του, ο Ιταλός διαιτητής του ΟλυμπιακόςΑΕΚ δεν αναγνώρισε από ποιόν δέχθηκε τα χτυπήματα στα γεννητικά όργανα.

Τα όσα γράφει ο Νταβίντε Μάσα στο φύλλο αγώνα:

«1) Καθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

2) Στο 57′ διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR.

Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

3) Στο 90′ ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων.

4) Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού.

Στο 90+6′ αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας.

Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

5) Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον.

Καμία άλλη παρατήρηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share