«Διαζύγιο» πήραν Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου – «Σκοτωμός» στα social media

Author

Categories

Share

Πολιτικό «διαζύγιο» φαίνεται ότι παίρνει ο πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με την μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στις εκλογές.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές, όμως συνάντησε τη δημόσια αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με αποτέλεσμα τη διαγραφή της από το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α».

Και αυτό, γιατί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε ότι η συνεργασία με την «Πατριωτική Ένωση» συμφωνήθηκε κατόπιν συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου του κόμματός του, κάτι που προκάλεσε την οργή και την αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Μάλιστα, στο σχόλιο που έκανε στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνη στο Facebook, η Αφροδίτη Λατινοπούλου τόνισε ότι το συμβούλιο δεν έλαβε ποτέ τέτοια απόφαση και ότι όλο αυτό είναι «ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου», προσθέτοντας πως «έχει αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

Στην ανακοίνωση του κόμματος «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», αναφέρεται τελικά ότι ότι «η κυρία Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ». Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Ο μαρασμός και η παρακμή του Έθνους μπορούν και πρέπει να ανακοπούν. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν προσωπικές επιδιώξεις, εγωισμοί και υστεροβουλίες, ούτε επιτρέπεται «πατριωτικά» κόμματα να εξυπηρετούν την στόχευση της κυβέρνησης, που είναι να υπάρξουν πολλά εκτός βουλής κόμματα, τα ποσοστά των οποίων ρίχνουν τον πήχυ της αυτοδυναμίας για το πρώτο κόμμα. Στόχος στην πολιτική είναι μόνον ένας: Η ισχυρή παρουσία στη βουλή και ο αγώνας μέσα από την θεσμική εκπροσώπηση. Όλες και όλοι τιθέμεθα προ των ευθυνών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share