Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις στο θέατρο – Συγκλονιστική μαρτυρία της Χριστίνας Σαμπανίκου (video)

Author

Categories

Share

«Τσουνάμι» θυμίζουν πια οι καταγγελίες στο θέατρο με τις δηλώσεις της ηθοποιού Χριστίνας Σαμπανίκου, που μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, να είναι συγκλονιστικές.

Η Χριστίνα Σαμπανίκου περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ την εμπειρία της με γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ενώνοντας τη φωνή της με άλλες γυναίκες από το θέατρο που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες. Όπως εξομολογείται, ο άνδρας αυτός της είχε ζητήσει για την οντισιόν, να φοράει τακούνια, στενή φούστα και διχτυωτό καλσόν ενώ πάνω στη σκηνή την έκανε να «παγώσει» με άσεμνες χειρονομίες.

«Μου ζητήθηκε να τον προκαλέσω χορεύοντας σαν να είναι πελάτης… πάγωσα…μετά κατέβηκε στις πίσω θέσεις κι εκεί έκανε ό,τι έκανε… έφυγα πανικόβλητη», λέει η ίδια.

Πάντως, η Χριστίνα Σαμπανίκου, ζητά να μη δαιμονοποιηθεί το θέατρο, γιατί τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

«Δόθηκε η ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να σπάσει το απόστημα όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στο δημοσιογραφικό, τις πολυεθνικές, όπου υπάρχουν σχέσεις εξουσίας».

Δείτε όσα είπε

Πηγή: ΕΡΤ.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share