Δήλωση σοκ της Μισέλ Ομπάμα: Έχω κατάθλιψη, ξυπνάω μέσα στη νύχτα!

Author

Categories

Share

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως πάσχει από “ελαφρά κατάθλιψη” λόγω της καραντίνας για την πανδημία Covid – 19. 

Η Μισέλ Ομπάμα πρόσθεσε πως άλλοι δύο λόγοι για την ψυχολογική διαταραχή είναι οι μάχες για φυλετική δικαιοσύνη στις ΗΠΑ, αλλά και η “υποκρισία” της διακυβέρνησης Τραμπ.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές στο τελευταίο κατά σειρά επεισόδιο των podcast της, που προβλήθηκε στο Spotify την Τετάρτη (05.08.2020).

“Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, διότι κάτι με ανησυχεί ή γιατί αισθάνομαι ένα βάρος”, εξήγησε η ίδια.

“Προσπάθησα να κάνω αθλήματα, όμως υπήρξαν περίοδοι κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας που απλά δεν είχα την ψυχική δύναμη”.

Η 56χρονη Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε, ακόμη, ότι είχε τα συναισθηματικά πάνω και κάτω της που όλος ο κόσμος νιώθει.

Στιγμές “κατά τις οποίες δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου”.

“Δεν είναι μια εποχή κατά την οποία ανθίζουμε πνευματικά”, συμπλήρωσε. “Γνωρίζω ότι περνάω μια μορφή ελαφράς κατάθλιψης”.

“Όχι μονάχα λόγω της καραντίνας, αλλά επίσης λόγω των φυλετικών μαχών. Και το να βλέπει κανείς αυτή τη διοίκηση (σ.σ. για Τραμπ), την υποκρισία της, μέρα με την ημέρα, είναι αποκαρδιωτικό”.

Οι ΗΠΑ υπήρξαν τους τελευταίους μήνες θέατρο πρωτόγνωρων αντιρατσιστικών διαδηλώσεων, τις οποίες προκάλεσε ο θάνατος του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στα τέλη Μαΐου από έναν λευκό αστυνομικό.

Επιπλέον, η πρώην Πρώτη Κυρία είπε στο podcast της ότι είναι “εξαντλητικό” να “ξυπνάς και να βλέπεις μια ακόμη νέα ιστορία για έναν μαύρο… που δέχθηκε απάνθρωπη συμπεριφορά, τραυματίστηκε ή κατηγορήθηκε εσφαλμένα για κάποιον”.

“Και αυτό οδηγεί σε ένα βάρος που δεν έχω αισθανθεί καμία στιγμή στη ζωή μου”.

“Βρισκόμαστε σε μια μοναδική στιγμή της ιστορίας μας”.

“Διανύουμε κάτι που κανείς δεν το έχει ζήσει στη ζωή του”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share