Δήμητρα Παπαδήμα: Kοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο

Author

Categories

Share

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών, για την παιδική ηλικία της, αλλά και για τον συντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Η Δήμητρα Παπαδήμα, μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της.

«Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη, τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, άργησε μου είπε «με πήρε ο ύπνος».

Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι. Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι.

Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα “τι λες ρε; να χρωστάω μετά;”.

Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο», αποκάλυψε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ; «Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι.

Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλείες απ’ το παιδί μου. Δεν μ’ αφήσαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω», αποκάλυψε η Δήμητρα Παπαδήμα.


«Υπάρχει θαυμαστής που έκανε όλες τις φωτογραφίες μου, πίνακες. Στη «Βέρα στο δεξί» μου έστελναν φυλακισμένοι γράμματα. Μπορεί στο τέλος να καταλήξω και εγώ στη φυλακή», συνέχισε η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share