Δημήτρης Σκουλός: Έχει τύχει να μου ζητήσουν photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης, είπα θα γίνει καρτούν

Author

Categories

Share

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την προδωπική του ζωή, αλλά και για το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Συνέντευξη από καρδιάς έδωσε ο Δημήτρης Σκουλός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», και μίλησε για όλα… «Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι να έχω πολλές αγκαλιές. Ό,τι προσπαθώ να κάνω κι εγώ στα παιδιά μου τώρα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός.

Είχα έναν εξαιρετικό μπαμπά και μια μαμά που δεν την έχω ακούσει μέχρι σήμερα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της. Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Έκανα μπάνιο τρεις και τέσσερις φορές μέσα στην ημέρα για να δείξω ότι είμαι εντάξει. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν μου έμεινε κατάλοιπο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Φωτογράφιζα φίλους και πάντα φωτογράφιζα ανθρώπους, δεν μου άρεσε να φωτογραφίζω τοπία. Όταν φωτογράφιζα για γερμανικό περιοδικό, έβρεχε και εγώ έπρεπε να κάνω καλοκαιρινή μόδα.

Για ελληνικό περιοδικό, αντίστοιχα, πάλι έβρεχε σε μία φωτογράφιση μόδας, η στυλιστρια έκλαιγε και της είπα άφησε το πάνω μου. Μου είχε ζητήσει γνωστός έκδοτης παραπάνω γυμνό από αυτό που επιτρέπει το μάτι μου άλλα μάλλον μου το επικοινώνησε και λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού.

Είπα «μέχρι εδώ παιδιά». Η φωτογράφιση δεν σταμάτησε γιατί έκαναν πίσω», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Στη δουλειά βάζω όρια και είμαι και μοναχικός λύκος. Όταν τα όρια μου στη δουλειά ξεπερνιούνται το αντιμετωπίζω πια πάρα πολύ καλά. Πιο μικρός ήμουν πιο θερμοκέφαλος. Δεν έχω δικαίωμα να κάνω έστω και μία εικόνα λάθος», πρόσθεσε μιλώντας για τη δουλειά του.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά στη δουλειά του με celebrities.

«Έχω σταματήσει από δουλειά γιατί πελάτης μου είπε «θα μου κάνεις και αυτό στα ίδια χρήματα και θα πεις και ένα τραγούδι. Η απάντηση μου ήταν «Φύγε μη σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι. Όταν έκανα τεστ στα φώτα στον Λυκαβηττό για λογαριασμό ενός περιοδικού, ο επώνυμος που ήταν για το εξώφυλλο, ζήτησε να δει τα φώτα χωρίς να είναι στο κάδρο ο ίδιος», είπε και συνέχισε: «Του είπα «εγώ δεν έρχομαι στις πρόβες, ακούω το cd που θα βγάλεις. Θες να έρχομαι και στις πρόβες; Του εξήγησα ότι τα τεστ τα δικά μου τα βλέπω εγώ και ο Θεός και του είπα «εσύ δεν είσαι ο Θεός». Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί του».

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσει celebrity, photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης. Είπα θα γίνει καρτούν στο τέλος», αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share