Δημήτρης Σταρόβας: Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα

Author

Categories

Share

«Το χείροτερο που μπορείς να μου κάνεις είναι να με βάλεις κάπου μόνο, να μην έρχομαι σε επαφή με κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο Δημήτρης Σταρόβας, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της οικογένειάς του και τα παιδικά του χρόνια.

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ.

Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του.

Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό… Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μία μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα.

Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή.

Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα, επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά, η μάνα μου δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα.

Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα», αποκάλυψε για τα παιδικά του χρόνια ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share