Ευφημία Καλογιάννη: Ξεκίνησε ως διαφημίστρια και κατέληξε αστυνομικός στον «Σασμό»

Author

Categories

Share

Η Ευφημία Καλογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε γιατί δεν της άρεσε η δουλειά γραφείου.

«Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με το Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο κόσμος όμως ήθελε να είναι με τη Μαρίνα και να ζήσουν τον έρωτά τους. Τώρα όμως τελείωσε», είπε αρχικά η Ευφημία Καλογιάννη.

Σχετικά με την την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση, η ηθοποιός δήλωσε: «Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου.

Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής για να χαλαρώνω γιατί τα ωράρια στη διαφήμιση είναι τρελά. Άρχισε να μου αρέσει και να το ψάχνω.

Φεύγω από το εργαστήρι, βρίσκω καθηγητές και κάποια στιγμή μια δασκάλα μου λέει να δώσω σε δραματική σχολή. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου αλλά έδωσα στο Εθνικό και στο Τέχνης και πέρασα στο Τέχνης».

Όσον αφορά την συμμετοχή της στη σειρά Σασμός, η Ευφημία Καλογιάννη σημείωσε: «Περνάω πολύ καλά στα γυρίσματα του Σασμού.

Είμαστε όλος αυτός ο κόσμος, τόσες διαφορετικές ειδικότητες για αν βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό με τρελαίνει».

Η Ευφημία Καλογιάννη, η όμορφη αστυνομικίνα της σειράς «Σασμός» μίλησε και για τη σχέση της με τα τρία αδέλφια και τον πατέρα της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share