Ειρήνη Νικολοπούλου: Μετάνιωσα που έκοψα τον θηλασμό για να επιστρέψω στα δελτία ειδήσεων

Author

Categories

Share

H δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην «Ελένη» για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Στη συνέχεια αποκάλυψε τι της έχει πει η κόρη της για το γεγονός, ότι δούλευε πολλές ώρες όταν ήταν μικρή.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για στιγμές της από την επαγγελματική ζωή της. «Η τηλεόραση είναι το βιβλίο της ζωής μου.

Είναι τόσες πολλές αναμνήσεις μαζί που καμιά φορά σκέφτομαι «εγώ τα έζησα όλα αυτά;». Είχα αγνοία κίνδυνου. Είχα πάει για συνέντευξη στον Ντε Νίρο.

Συνεργάτης του μου είπε ότι δεν είμαι στη λίστα, και απάντησα «δεν υπάρχει περίπτωση». Τελικά την έκανα!», ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου και περίεγραψε στην εκπομπή «Ελένη» πως κατάφερε να τον πείσει να της δώσει συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στην ανατροφή της κόρης της, και για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Είχα τύψεις που άφηνα την κόρη για τη δουλειά. Εκείνη όμως μου είπε ότι προτιμά που έκανα αυτό που ήθελα και δεν έχει παράπονο. Έκοψα τον θηλασμό για να επιστρέψω στα δελτία. Μετάνιωσα.

Καμιά γυναίκα να μην το κάνει ακόμα και για την μεγαλύτερη ευκαιρία στη ζωή της. Προτιμώ να μην γινώ junkie των όποιων δολοφονιών παρακολουθούμε στην τηλεόραση. Δεν το θέλω», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την οικογένειά της, η Ειρήνη Νικολοπούλου είπε πως, «το ησυχαστήριό μου είναι η Κρήτη. Είναι το μέρος του άντρα που παντρεύτηκα και πατέρα της κόρης μου, αλλά έγινε πατρίδα μου.

Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε καλή σχέση. Ήθελε προσπάθεια, αλλά όλες οι σχέσεις χρειάζονται μάχη», ανέφερε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share