Έκλεψε την παράσταση στη Μύκονο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η βόλτα στα Ματογιάννια με την Αννίτα Ναθαναήλ

Author

Categories

Share

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν χάλασε το χατίρι των paparazzi στα Ματογιάννια. Η Μύκονος ήταν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένη της νησιά. Δίπλα της, η Αννίτα Ναθαναήλ…

Η Μύκονος γέμισε από τουρίστες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τους paparazzi στα Ματογιάννια να έχουν πολλή δουλειά. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ έδειχναν να το απολαμβάνουν. Η γυναίκα που έγινε  σύμβολο δύναμης και μαχητικότητας έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου σε βραδυνή έξοδο στα Ματογιάννια. Ευδιάθετη και ντυμένη κομψά έκανε την βόλτα της στα γραφικά σοκάκια και δεν αρνήθηκε να ποζάρει στην κάμερα του καναλιού και στον φακό των παπαράτσι.

Μαζί της ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ, η γυναίκα που την έχει στηρίξει ίσως όσο καμία άλλη, καθώς έχει ηγηθεί της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση της Ιωάννας προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τις θεραπείες αποκατάστασης που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα.

Ήταν Τετάρτη, 20 Μαΐου του 2020, όταν η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν, στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα περίμενε το ασανσέρ όταν η Έφη Κακαράντζουλα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, την αιφνιδίασε και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα της.

Από εκείνη την ημέρα, άρχισε ένας Γολγοθάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που, όμως, έγινε σύμβολο δύναμης και μαχητικότητας, συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share