Εκλογές 2023 – Ηλίας Κασιδιάρης: Υποψήφιος με το κόμμα «Έλληνες», δεν κατεβαίνει με το ΕΑΝ

Author

Categories

Share

Μέσα από τις φυλακές, ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης έστειλε μήνυμα σχετικά με τις προθέσεις του για τις επικείμενες εκλογές. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκαθαρίζει με τη δήλωσή του ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα του, «Εθνικό Κόμμα Έλληνες». Με αυτή τη δήλωση βάζει τέλος στα σενάρια σχετικά με την συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος ΕΑΝ, του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια. Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος.

Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share