Εκλογές 2023 -Live News: «Ναυαγεί» η συνεργασία Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου

Author

Categories

Share

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος θα λάβει μέρος στις εκλογές με το το δικό του κόμμα το «ΕΑΝ» και όχι με το κόμμα Κασιδιάρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες στον χώρο της ακροδεξιάς και του φασιστικού μορφώματος του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματική οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξει «διαζύγιο» μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Μάλιστα, ο κ. Κανελλόπουλος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση άλλων συνεργατών ενώ τελειώνει και η διορία του Ηλία Κασιδιάρη να καταθέσει το δικό του αίτημα με τους «Έλληνες» καθώς γνωρίζει πως θα πάρει το μπλόκο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου ενώ οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη θα ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο να πάρουν το «πράσινο φως» για να κατέβουν στις εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Ηλίας Κασιδιάρης, γνωρίζοντας πως έχει χάσει τις βουλευτικές εκλογές, έχει ως στόχο να κατέβει στις δημοτικές εκλογές και να διεκδικήσει κάποιον Δήμο ή Περιφέρεια.

Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αν και ο κ. Μπογδάνος τον κατηγορεί για «προεδρίτιδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share