Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Author

Categories

Share

Η ώρα των εκλογών έφτασε, με τους πολιτικούς αρχηγούς να είναι έτοιμοι να ασκήσουν και οι ίδιοι τα εκλογικά τους δικαιώματα, στην αυριανή (25.06.2023) αναμέτρηση. 

Τα εκλογικά τμήματα όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί στις αυριανές βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσαν τα κόμματα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στη Λαμία.

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος στο 637 εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Στο 1072ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Αχιλλέως 34, θα ψηφίσει στις 10:30 ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στις 10:30 το πρωί, στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην οδό Κεδρηνού και Δήμου Τσέλιου στην περιοχή Γκύζη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share