Έλενα Παπαρίζου: «Όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας» – Τι είπε για τη Eurovision

Author

Categories

Share

Αφοπλιστική η Έλενα Παπαρίζου για την κριτική που δέχτηκε: «Στενοχωρέθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ».

Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» μετά την τιμητική της παρουσία στον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. Είχε να πει πολλά για τα αρνητικά σχόλια και όσους της έκαναν body shaming

Η Έλενα Παπαρίζου θυμληθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη συμμετοχή της στα προκριματικά με τη Σουηδία και συγκινήθηκε, βλέποντας μετά από χρόνια την εμφάνισή της. Η όμορφη Έλενα αναφέρθηκε στο γεγονός που ήταν σταθμός στη ζωή της και που την έκανε να αναθεωρήσει τα πράγματα.

Επίσης, μίλησε για την ευτυχία που βιώνει αυτή την περίοδο, για τις αλλαγές που έχει κάνει στην καθημερινότητά της, για τον σύζυγό της, για τη νίκη της στο φετινό «The Voice», αλλά και για το καινούργιο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Για τα κιλά με χιούμορ, αυτοπεποίθηση και αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Έλενα Παπαρίζου λέει: «Δεν με πειράζει.  Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ.

Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε», ενώ αναρωτήθηκε: «Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας. Να έχουμε δίκιο, ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι»;

Η Έλενα Παπαρίζου συγκινήθηκε ακούγοντας το τραγούδι Survivor με το οποίο εκπροσώπησε τη Σουηδία στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision. «Αυτό το τραγούδι με συγκινεί. Ήταν μετά την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσα. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά ήθελα να εκπροσωπήσω και τη Σουηδία».

«Όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας. Έχουν περάσει χρόνια, που ένιωθα τεράστια μοναξιά. Και αυτή τη μοναξιά την έκανα μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου άλλαξαν πολλά πράγματα και αναθεώρησα τη ζωή μου. Τότε κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share