Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram και το σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη

Author

Categories

Share

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το δικό της σχόλιο – απάντηση στην ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και τα σχόλια από τους χιλιάδες followers έπεσαν βροχή. Το δικό της σχόλιο έκανε, όμως, και η Ελένη Μενεγάκη.

Είναι γνωστή η εκτίμηση που έχει η μια για την άλλη, και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να ανταλλάσσουν όμορφα μηνύματα μέσα από το Instagram.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν και ένα από τα πρώτα άτομα που έμαθαν για την γέννηση της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, θέλοντας να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι πολύ χαρούμενη για κάτι νέο που ετοιμάζει, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της, και έγραψε:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν.

Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε… μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι… με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται… το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα.

Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται?»

Τα σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση ήταν πολλά, αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν εκείνο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία που έγραψε:

«Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη … άρα είναι κάτι που θα κανείς με την καρδιά σου … καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι καινούριο έρχεται στην ζωη σου Ελεονώρα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share