«Ελπίζαμε στην τελευταία θεραπεία» – Συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Author

Categories

Share

Τα θερμότερα συλλυπητήρια της στη σύζυγο του Μανούσου Βολουδάκη και τα τρία τους παιδιά εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στα social media. Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.

«Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον ξαφνικό θάνατο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρει τα εξής:

«Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων. Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του. ΝΜ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share