Ενοχλημένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Άρρωστα μυαλά, είμαι και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ»

Author

Categories

Share

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ στο Conference League (25.11.2021 / 19:45), ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας. «Δεν μιλάω για το τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Είμαι και θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ»

Η συνάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρουμανίας και οι σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε Μέσο της χώρας ήταν ένα θέμα που απασχόλησε τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έξέφρασε την ενόχληση του, μετά την πρώτη ερώτηση που δέχθηκε, ξεκαθαρίζοντας το… τοπίο!

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον ελεύθερο χρόνο μου, για οποιαδήποτε συνάντηση ή φαγητό θα πάω, δεν υπάρχει τίποτα για να σχολιάσω, γιατί ήταν μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που ήταν ξανά στην πόλη. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, δεν ξέρω ποιο άρρωστο πρόσωπο πήρε αυτή την φωτογραφία και δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Για να το τελειώσω το θέμα ο ίδιος, είναι μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που έχει ξαναγίνει στο ίδιο εστιατόριο, απλά δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share