Εντολή Θεοδωρικάκου για έρευνα για τις ενέργειες των αστυνομικών στα επεισόδια – Καλεί σε σύσκεψη τους διοργανωτές της αυριανής συγκέντρωσης

Author

Categories

Share

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι ενέργειες της αστυνομίας στα επεισόδια στο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη την Κυριακή (05.03.2023).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε επίσης τη σύγκλιση σύσκεψης με όσους διοργανώνουν το συλλαλητήριο της 8ης Μάρτη, η οποία θα έχει ως θέμα τη συνεργασία τους για να τηρηθεί η ηρεμία, τάξη και ασφάλεια.

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για την άμεση διενέργεια έρευνας σχετικά με ενέργειες αστυνομικών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και της πορείας διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας.

Επιπλέον, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή στον Υφυπουργό Ελ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κ. Σκούμα για σύγκλιση σύσκεψης με τη συμμετοχή των κοινωνικών φορέων που διοργανώνουν την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας (8/3/2023). Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η μέγιστη δυνατή συνεργασία για τη διατήρηση της ηρεμίας, της τάξης, της ασφάλειας και η προστασία ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share