ΕΟΚ: Ο Χριστοδούλου προσωρινός πρόεδρος – Ο Βασιλακόπουλος αναμένεται να προσβάλει τη διαδικασία

Author

Categories

Share

Συγκροτήθηκε Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία στις εκλογές της. Νέος πρόεδρος, ο Φάνης Χριστοδούλου. “Συμφώνησαν” για το καλό του μπάσκετ Λιόλιος – Φασούλας. Δεν συμμετείχε η πλευρά Βασιλακόπουλου, αναμένεται να προσβάλει τη διαδικασία.

Στο… προσκήνιο ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ μετά από μια επεισοδιακή διαδικασία. Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, που όρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας συνεχίστηκε μετά από την αρχική διακοπή και την αποχώρηση της πλευράς Βασιλακόπουλου και όπως προέκυψε, ο Φάνης Χριστοδούλου είναι αυτός που θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές.

Το Δ.Σ. συνεχίστηκε με τα 10 από τα 21 μέλη που παρέμεριναν. Οι παρατάξεις του Βαγγέλη Λιόλιου και τον Παναγιώτη Φασούλα (με ψήφους 9-1) έβγαλαν τον Φάνη Χριστοδούλου για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης και τα αποτελέσματα αναμένεται να κατατεθούν στο Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα όμως με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα προσβάλει την ψηφοφορία ως παράνομη, κάτι που αν γίνει δεκτό, θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες για τις εκλογές, αλλά και τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Πρώτος Αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ θα είναι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δεύτερος ο Νίκος Νικολόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Ευθύμης Ρεντζιάς και Ταμίας ο Μπάμπης Μαρκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share