Επιστολή του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Λυπάμαι για την απόφασή σου και ελπίζω σε μία δεύτερη ευκαιρία»

Author

Categories

Share

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή στη Βαρκελώνη, μετά την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση και βιασμό μίας 23χρονης κοπέλας σε μπαρ, γεγονός που οδήγησε τη σύζυγό του σε αίτηση διαζυγίου.

H Χοάνα Σανθ είχε επισκεφθεί τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή και υποστήριξε ότι θα μείνει στο πλευρό του, όμως η παραδοχή για σεξουαλική επαφή με την καταγγέλουσα φαίνει ότι έφερε το… τέλος της σχέσης τους. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πάντως, της έστειλε επιστολή… αγάπης, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Y Ahora Sonsoles».

Η επιστολή του Άλβες

«Αγαπημένη Χοάνα. Περάσαμε οκτώ χρόνια με πολύ αγάπη, τρυφερότητα, σεβασμό και φροντίδα ο ένας για τον άλλον. Τα τελευταία χρόνια μαζί σου έμοιαζαν ευκολότερα και πιο ευχάριστα. Εσύ και τα παιδιά μου, ο Ντάνι Φίλιο και η Βικτόρια, είστε τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου.

Μεγαλώσαμε μαζί από την ημέρα που συναντηθήκαμε. Από το πρώτο λεπτό χτίσαμε μια νέα ζωή, μαζί. Συντροφεύσαμε ο ένας τον άλλον για τόσα χρόνια, κάναμε τις ζωές μας, πιο δυνατές και ασφαλείς. Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λυπάμαι για την απόφασή σου κι ελπίζω η ζωή να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να σε αγαπήσω ξανά.

Καταλαβαίνω τον πόνο που σου προκάλεσε αυτή η άδικη κατάσταση την οποία βιώνουμε, καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση. Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι εντελώς άγνωστα σε μένα και τις αξίες που με καθοδηγούν στη ζωή: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να παλεύω όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου και με τη στήριξη και την πίστη όσων ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι: θα παλέψω μέχρι το τέλος μαζί με την ανεπιφύλακτη αγάπη των παιδιών μου, των γονιών μου και όσων βρίσκονται στο πλευρό μου, για να αποδείξω σύντομα την αθωότητά μου σε ολόκληρο τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share