Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Συνέντευξη Τύπου για το γηπεδικό στον Βοτανικό

Author

Categories

Share

Με ανακοίνωσή του, ο Παναθηναϊκός ΑΟ γνωστοποίησε ότι στις 10 Ιανουαρίου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα το γήπεδο της ομάδας και τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης και τον Βοτανικό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, αναμένεται να… ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν για τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση. Μαζί του, θα τοποθετηθούν ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου αναμενόταν να προγραμματιστεί αρχικά για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε να δώσει μία μικρή χρονική παράταση στις τοποθετήσεις της, περιμένοντας από την πολιτεία και το Δήμο Αθηναίων να ικανοποιήσει το αίτημά του για διατήρηση του 15% επί των εισπράξεων και των εμπορικών χρήσεων και στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Να διατηρηθεί δηλαδή το καθεστώς που υπάρχει σήμερα και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να μην διατηρήσει το 15% επί των εσόδων μόνο για 15+15 χρόνια (όπως ήταν η αρχική πρόταση), αλλά για όσα χρόνια θα βρίσκεται εν ισχύ η σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές (99 έτη).

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 10 Ιανουαριου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel (Λεωφόρος Κηφισίας 2).

Η διοίκηση του Συλλόγου θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος”.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share