Έρικσεν: Το BBC απολογήθηκε για τη συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Δανού

Author

Categories

Share

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε το BBC για την συνεχή προβολή των πλάνων της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν και των προσπαθειών να του γίνει ανάνηψη στη χθεσινή αναμέτρηση Δανίας-Φινλανδίας για το Euro 2020.

Το αγγλικό BBC, όπως και άλλα Μέσα, δέχτηκε σφοδρή κριτική για την επιλογή να προβάλλει διαρκώς -ακόμα κι όταν διακόπηκε η μετάδοση- πλάνα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και των προσπαθειών που έκαναν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή. 

«Απολογούμαστε σε όλους όσοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που μεταδόθηκαν. Η κάλυψη μέσα από το στάδιο ελέγχεται από την UEFA και μόλις το παιχνίδι διακόπηκε σταματήσαμε τη μετάδοση στον αέρα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στην απολογία του το BBC.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, από την πλευρά του, που ήταν στο πάνελ του BBC ως σχολιαστής τη στιγμή του παρολίγον μοιραίου συμβάντος, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, τονίζοντας: «Κατανοώ ότι κάποιοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που προβλήθηκαν, όπως κι εμείς. Προφανώς όμως ήταν τα πλάνα από τη μετάδοση που έχει αναλάβει η UEFA και δεν ήταν στον έλεγχό μας. Έπρεπε να είχαν μείνει σε ένα ευρύτερο πλάνο του γηπέδου. Ζητάμε συγγνώμη. Στα 25 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν η πιο δύσκολη, δυσάρεστη και φορτισμένη στιγμή μου στον αέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share