Έριξε «βόμβα» ο Άμπραμπατ: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία για τα παιδιά μου»

Author

Categories

Share

Τάσεις φυγής! Ο Νορντίν Αμραμπατ δήλωσε διευθετημένος να αφήσει την ΑΕΚ, για να επιστρέψει στην Ολλανδία κι έτσι να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται η οικογένειά του, εξέφρασε σε ολλανδική εκπομπή ο Νορντίν Αμραμπατ. Μάλιστα, ο παίκτης της ΑΕΚ απευθύνθηκε -on camera- και στον τεχνικό διευθυντή της Ουτρέχτης!

Η ιστοσελίδα «voetbalprimeur» παρουσιάζει μέρος των δηλώσεων που έκανε ο Άμπραμπατ, σχετικά με το μέλλον του.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», δήλωσε αρχικά ο 35χρονος Μαροκινός. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!», πρόσθεσε.

«Δεν χρειάζεται να προωθήσω τον εαυτό μου, γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share