«Εταιρείες έλεγαν να μην ασχολούνται μαζί μου» – Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τις «τρικλοποδιές» που δέχτηκε

Author

Categories

Share

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια τους καρπούς της επιτυχίας, αλλά όπως παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε πολλές τρικλοποδιές μέχρι να φτάσει ψηλά ακόμα και από δισκογραφικές εταιρείες, ενώ επισήμανε ότι παραλίγο να είχε εγκαταλείψει τον χώρο στο ξεκίνημα της καριέρας για να πάει στην Ιταλία και να γίνει γιατρός, αλλά όλα άλλαξαν μετά από μια πρόταση της Άννας Βίσση,.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε αναφορά και στην οικογένειά του, μίλησε για το γεγονός ότι ήρθε στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο για κοπέλα να είναι μαζί του.

«Από μικρό παιδί ακολουθούσα το ένστικτό μου και τα θέλω μου… Δε καταλάβαινα για ποιο λόγο δουλεύω τόσο πολύ και για ποιο λόγο δίνω τόση ενέργεια στην εξέλιξή μου, στον τρόπο που τραγουδάω. Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι. Δε γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δε γεννήθηκα μουσικός. Σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, άρχισα να την εξελίσσω αλλά, ακόμα και τώρα δε καταλαβαίνω πως γίνονται κάποια πράγματα πραγματικότητα. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Πιο παλιά δε το χαιρόμουν» είπε αρχικά ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την οικογένειά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς του μέχρι να μπορέσουν να φέρουν στον κόσμο εκείνον και τα δυο του αδέρφια.

«Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γύρισαν στην Αθήνα, πάλευαν να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια.

Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Πάλευαν ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μη μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους», τόνισε ο τραγουδιστής.

Η εξωσωματική

«Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πως το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες ήταν η μέρα που θα γεννούσε» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Στην αρχή μέναμε στο Περιστέρι. Μετά μετακομίσαμε στο Ίλιον. Οι γονείς μου ζουν ακόμη εκεί. Εγώ έχω μετακομίσει στο κέντρο… Δεν ένιωθα ότι θέλω να ξεφύγω από το Ίλιον γιατί είναι μια περιοχή που έχω ζήσει μαγικά. Πάω ακόμα εκεί γιατί είναι οι γονείς μου, μένει και ο αδερφός μου εκεί. Θα δω παιδικούς μου φίλους που μένουν εκεί…» ανέφερε σε άλλο σημείο για τα παιδικά του χρόνια.

Τα πρώτα βήματα, η αμφισβήτηση και η Άννα Βίσση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε και για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής και την αμφισβήτηση που δεχόταν εκείνη την περίοδο λέγοντας μάλιστα, πως χάρη σε αυτή την αμφισβήτηση κατάφερε να εξελιχθεί.

«Είχα κάνει τα χαρτιά μου να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω ιατρική κι εκείνη την περίοδο με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της… Ακολούθησα το ένστικτό μου. Έκλεινα δουλειά τη δουλειά… Προέκυψαν προβλήματα. Δε με πιστεύανε στην αρχή κάποιες εταιρείες. Υπήρχαν και ακραία περιστατικά.

Σε ανθρώπους που θέλανε να με βοηθήσουν, οι εταιρείες τους λέγανε, “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα κι εγώ αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δε με πήρε ποτέ από κάτω…» είπε ο τραγουδιστής.

«Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκαναν καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε και στον Αντώνη Ρέμο τονίζοντας πως η σύγκριση μαζί του από πολλούς, δεν τον ενόχλησε ποτέ.

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία η οποία είναι τεράστια για τα δεδομένα της Ελλάδας. Έχει πει τεράστια τραγούδια, έχει μια υπέροχη φωνή και πραγματικά έχω μόνο θαυμασμό για εκείνον, και σαν προσωπικότητα και σαν καλλιτέχνης. Δε με ενοχλούσε η σύγκριση μαζί του γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που αποτέλεσαν έμπνευση για εμένα» είπε.

Η προσωπική του ζωή

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του ωστόσο, δεν του αρέσει να προγραμματίζει κάτι καθώς θεωρεί πως αυτά έρχονται μόνα τους.

«Οι γονείς μου, μου λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δε κάνεις πλάνο σε αυτό… Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει» είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε,

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου, αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».

Τέλος, για τον λόγο που επιλέγει να προστατεύει την προσωπική του ζωή και να μη μιλά για τις σχέσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Αν θες να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις… Έχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα γιατί ποτέ δε ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή που θα οδηγηθεί. Για ποιο λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δε μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου».

Πηγή: newsit.gr

Author

Share