Εθνική πόλο ανδρών: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τουρνουά

Author

Categories

Share

Γνωστό έγινε το αγωνιστικό πρόγραμμα της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών για το Ολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο που ξεκινά στις 25 Ιουλίου. 

Κατευθείαν στα… βαθιά θα πέσει η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σύμφωνα με αναλυτικό πρόγραμμα που έδωσε σήμερα (10/3) στη δημοσιότητα η FINA, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά απέναντι στα δύο “μεγαθήρια” του Α΄ ομίλου: στις 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στις 04:30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) την Ουγγαρία και στις 27/7 στις 8:30 π.μ. θα παίξει με την Ιταλία. Θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με την οικοδέσποινα Ιαπωνία (29/7, 11:20), την αδύναμη Νότια Αφρική (31/7, 08:30) και τις ΗΠΑ (2/8, 04:30).

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά, που θα διεξαχθούν στις 4 Αυγούστου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 6/8 (όπως και οι αγώνες για τις θέσεις 5-8) και το Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, με τον τελικό και τους αγώνες κατάταξης.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share