Εύη Βατίδου: Αν μου έβρισκαν κάποιον με συνοικέσιο, θα τον γνώριζα

Author

Categories

Share

Η Εύη Βατίδου μίλησε στη «Super Katerina» και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η Εύη Βατίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή με τα συνοικέσια που παρουσιάζει από την περσινή σεζόν, στον λόγο που δεν θα επέτρεπε στην κόρη της να πάει στο GNTM και το αν θα πήγαινε ως κριτική επιτροπή σε κάποιο talent show.

«Στο συνοικέσιο υπάρχει ταμπού. Αν υπήρχε κάποιος που έπαιρνε τηλέφωνο τον κ. Θάνο και εκείνος με τη σειρά του μου έλεγε ότι τον έχει τσεκάρει και θα μπορούσα να τον γνωρίσω, θα τον γνώριζα.

Το θέμα το δικό μου είναι όσον αφορά στη σχέση, είναι ένα άλυτο κομμάτι. Έχω τα ίδια θέλω με την εποχή που παντρεύτηκα. Ήμουν πάντοτε ρομαντική, ήθελα να κάνω οικογένεια. Έχω ερωτευτεί και έχω αγαπηθεί. Η αγάπη που εισπράττω από τα παιδιά μου είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα», είπε η Εύη Βατίδου στον Alpha.

«Θα ήθελα να έχω την ιδανική σχέση με τον κατάλληλο σύντροφο που θα ταίριαζε σε μένα. Έχω βάλει το σενάριο, ότι μπορεί τελικά να μην τον βρω», πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

«Όταν ήρθε το μόντελινγκ στη ζωή μου κι έβγαζα λεφτά που δεν έβγαζε ούτε ο υπάλληλος της τραπέζης σε έναν μήνα, τη ψώνισα.


Ήρθε το χρήμα πολύ εύκολα εκείνη την περίοδο και δεν κατάλαβα πώς θα μπορούσα να το διαχειριστώ σε σχέση με το να φτιάξω το μέλλον μου. Αν το είχα καταλάβει, ίσως να είχα κάνει διαφορετικές επιλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share