Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor All Star: Στα αγωνίσματα κάνει 5% και στο «ριάλιτι» 15%

Author

Categories

Share

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκς για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor, στον Νίκο Μουτσινά, και απάντησε για όλους και για όλα.

Όπως είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, νικητή επιθυμεί τον Γιώργο Πιλίδη γιατί πιστεύει ότι οι υπόλοιποι νοιάζονται μόνο για τα χρήματα.

«Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε.

Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι. Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ.

Όλοι είναι διαβασμένοι. Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακόμα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε και τα «καρφιά» της για την τηλεθέαση του Survivor All Star. «Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος.


Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν. (…)

Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share