Εξαιρετικός ο Μίλτος Τεντόγλου – «Ζέσταμα» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με πρωτιά στο Μονακό

Author

Categories

Share

Το 6ο του άλμα ήταν αυτό που έδωσε στον Μίλτο Τεντόγλου την 1η θέση στο μήκος στο Diamond League του Μονακό! 7η θέση για τη Βούλα Παπαχρίστου και ρεκόρ.

Έδειξε τα… δόντια του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο! Στην πρώτη θέση στο μήκος του Diamond League του Μονακό «αναρριχήθηκε» ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε στα τελευταία του άλματα, αφού πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην έκτη προσπάθεια.

Ο Τεντόγλου νωρίτερα πέτυχε άλματα στα 8,06 μ., 8,21μ., άκυρο, 8,15 μ. και 7,18 μ. σε μία μη ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Ο Γκέιλ (Τζαμάικα) κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8,29 μ. και άκυρο στο τελευταίο άλμα, από όπου βγαίνει η κατάταξη και ο Μόντλερ την τρίτη με 8,27 μ., επίσης με άκυρη στην έκτη και καθοριστική προσπάθεια.

Ρεκόρ η Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου (7η θέση) έδειξε να βρίσκει τον ρυθμό της, αφού «προσγειώθηκε» στα 14,25 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ στη θερινή σεζόν. Η έμπειρη αθλήτρια είχε δύο ακόμη άκυρα άλμα και μια προσπάθεια στα 13,79 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα με 14,75 μ. ήταν η Ρίκετς (Τζαμάικα), παρότι την καλύτερη επίδοση του αγώνα με 15,12μ. πέτυχε η Ρόχας. Σύμφωνα με τις αλλαγές στη σειρά αγώνων, η κατάταξη βγαίνει από την τελευταία προσπάθεια και όχι από την καλύτερη επίδοση στο σύνολο των προσπαθειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share