Εξοργισμένος ο πρωθυπουργός για τη «νεκρή Μαρία» – «Απαράδεκτο» που η αξιωματική αντιπολίτευση δε ζήτησε συγνώμη

Author

Categories

Share

Στην υπόθεση της «νεκρής 5χρονης Μαρίας» που υποτίθεται ότι είχε χάσει τη ζωή της σε νησίδα του Έβρου, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Η αυστηρή πολιτική στη φύλαξη των συνόρων έχει φέρει αποτελέσματα. Έχει τσακίσει τα δίκτυα των διακινητών. Δυστυχώς όμως αυτοί δεν δρουν μόνοι τους, έχουν συνεργάτες. Στην Ελλάδα, κάποιες ΜΚΟ και κάποια συγκεκριμένα μέσα… Και η ιστορία της μικρής Μαρίας είναι ενδεικτική του τρόπου που λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα». 

Και συνέχισε:

«Είμαι εξοργισμένος με αυτή την ιστορία διότι θυμάμαι την πίεση που δέχθηκε η χώρα, τα πρωτοσέλιδα στο εξωτερικό για έλλειψη ανθρωπισμού και τελικά απεδείχθη ότι ήταν όλο κατασκεύασμά, ήταν όλο ένα ψέμα! Που αναπαράχθηκε από ΜΚΟ και από μεγάλα ξένα μέσα του εξωτερικού και δυστυχώς από την Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Και ο κύριος Μητσοτάκης κατέληξε:

«Τα μέσα του εξωτερικού τουλάχιστον είχαν το θάρρος να ανακαλέσουν αυτά που έγραψαν. Η αξιωματική αντιπολίτευση δε ζήτησε συγνώμη. Είναι απαράδεκτο. Αγγίζει τα όρια της εθνικής μειοδοσίας. Δε μπορώ να δεχθώ να διασύρεται η χώρα μέσα από ψεύτικα δημοσιεύματα και σε αυτή την προσπάθεια να βρίσκουν κάποιοι συμμάχους από την Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share