Φωτεινή Γεωργαντά: Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση

Author

Categories

Share

Η Φωτεινή Γεωργαντά μιλάει για τον γάμο της με τον Ηλία Γουδή που μετράει 20 χρόνια και τονίζει πως η σχέση τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο.

Η Φωτεινή Γεωργαντά περιγράφει τη σχέση με τα δυο παιδιά της και την “χρυσή” εποχή της τηλεόρασης, και εξηγεί και γιατί δεν θα ήταν ποτέ σε πάνελ εκπομπής.

Μιλάει για τον γάμο της με τον Ηλία Γουδή που μετράει 20 χρόνια και τονίζει πως η σχέση τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο. Περιγράφει τη σχέση με τα δυο παιδιά της και την «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης, και εξηγεί και γιατί δεν θα ήταν ποτέ σε πάνελ εκπομπής.

«Είμαι σε μια ώριμη φάση. Επαγγελματικά εκπροσωπώ τον χώρο της ομορφιάς και από την άλλη είμαι μια πολυάσχολη μαμά».

Αναφορικά με τα παιδιά της είπε: «Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές και του κρατάω το βιβλίο για να μάθει την ύλη του και η κόρη μου πηγαίνει Α’ λυκείου».

Σχετικά για τον σύζυγό της ανέφερε: «Είμαι με τον σύζυγο μου 20 χρόνια. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω.  Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να διαρκούν τα συναισθήματα».


Για την παρουσία της στην τηλεόραση, η Φωτεινή Γεωργαντά σχολίασε: «Είναι γλυκιά η ανάμνηση που έχω από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνεργαζόμουν. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι δεν φορούσε ούτε make up». «Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση», αποκάλυψε.

«Δεν αντιλαμβάνομαι αν είμαι όμορφη ή όχι. Αυτό που κάνω είναι να προσέχω την εμφάνιση μου και την διατροφή μου. Είμαι στο κατώφλι των πενήντα και δεν θεωρώ ότι η ομορφιά έχει ηλικία. Δεν κατάλαβα πότε πήγα σαράντα και πότε έφτασα πενήντα. Αγαπώ την Φωτεινή όπως είναι», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Φωτεινή Γεωργαντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share