Φρίκη στην Αίγυπτο – Μητέρα σκότωσε και έφαγε τον γιο της, επειδή θεωρούσε ότι της είχαν κάνει μάγια

Author

Categories

Share

Σε αίθουσα δικαστηρίου στην Αίγυπτο εκτυλίσσεται μια από τις πιο ανατριχιαστικές και σοκαριστικές υποθέσεις στη χώρα, καθώς μια μητέρα είναι στο εδώλιο με την κατηγορία ότι δολοφόνησε και έφαγε τον γιο της.

Η γυναίκα από την Αίγυπτο, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον γιο της και στη συνέχεια μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο (17.06.2023), στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, τον λόγο που την ώθησε να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με το ertnews.gr η μητέρα – δολοφόνος από την Αίγυπτο υποστήριξε ότι σκότωσε τον γιο της, επειδή της είχαν κάνει μάγια. Η γυναίκα είπε ότι αποφάσισε να σκοτώσει και να φάει το παιδί της επειδή νόμιζε ότι έτσι θα… σπάσει τα ξόρκια, ενώ τόνισε ότι σκέφτηκε αρχικά να σκοτώσει το παιδί της επειδή ο σύζυγός της ήθελε να πάρει την κηδεμονία του.

Στη δίκη της μητέρας δολοφόνου από την Αίγυπτο ήρθαν και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Η γυναίκα φέρεται να χτύπησε τρεις φορές της στο κεφάλι με ένα ραβδί το άτυχο παιδί και να το σκότωσε. Για να κρύψει το έγκλημά της τεμάχισε τη σορό του γιου της, έβρασε κάποια μέλη του σώματος και τα έφαγε.

Τα υπόλοιπα μέλη του σώματος του γιου της τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του άτυχου παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share