Γαλλία: «Μία φωνή μου είπε να το κάνω» είπε ο 16χρονος που έσφαξε την καθηγήτρια των Ισπανικών

Author

Categories

Share

Συγκλονίζει τη Γαλλία η άγρια δολοφονία της 52χρονης καθηγήτριας Ισπανικών από έναν 16χρονο μαθητή με ψυχολογικά προβλήματα. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι στο έγκλημα τον καθοδήγησε μία φωνή!

Όλα συνέβησαν μέσα στην τάξη λυκείου της πόλης Saint-Jean-de-Luz στη Γαλλία. Ένας 16χρονος μαθητής μπήκε στην αίθουσα και με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα την 50χρονη καθηγήτρια των Ισπανικών ενός ιδιωτικού σχολείου. Η άτυχη εκπαιδευτικός υπέκυψε λίγο μετά στα τραύματα της.

Ο μαθητής συνελήφθη και γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ανήλικο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος σκότωσε την καθηγήτριά του επειδή, όπως είπε, τον καθοδήγησε μία φωνή.

Επιτόπου έχουν μεταβεί ο Γάλλος υπουργός Παιδείας, Παπ Ντιαγέ, αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε τη συντριβή της γαλλικής κυβέρνησης για το τραγικό συμβάν.

Οι μαθητές του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Πυρηναίων, αποχώρησαν από το σχολείο αφού για προληπτικούς λόγους έμειναν κλεισμένοι στις τάξεις τους για δύο ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share