Γεννηματά: Η κυβέρνηση οδηγεί τη μικρομεσαία επιχείρηση σε αφανισμό

Author

Categories

Share

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με το προεδρείο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της, υπογράμμισε πως “η κυβέρνηση οδηγεί την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση στον αφανισμό. Στηρίζει μόνο τους μεγάλους και ισχυρούς. Απέκλεισε τη μεγάλη πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις ενισχύσεις του ΤΕΠΙΧ II και του Ταμείου Εγγυοδοσίας. Μέσα στην κρίση της πανδημίας, τους άφησε χωρίς ουσιαστική στήριξη. Και τώρα ο νόμος που κατέθεσε δεν προσφέρει πραγματικά δεύτερη ευκαιρία στους επαγγελματίες, δεν προστατεύει την α΄ κατοικία τους, και αντίθετα μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές των σπιτιών τους”.

Παρόντες στη συνάντηση, που έγινε στη Βουλή, ήταν ο πρόεδρος του ΒΕΑ, Παύλος Ραβάνης, ο α΄ αντιπρόεδρος, Κώστας Δαμίγος, κι o υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Χρήστος Λούσης.

Από το Κίνημα Αλλαγής συμμετείχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής ομάδας, Μιχάλης Κατρίνης, κι ο γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πόντας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share