Γεωργιάδης για «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Ξεκίνησαν ως παρωδία και εξελίσσονται σε τρομοκρατική οργάνωση

Author

Categories

Share

Η όλη ιστορία με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ξεκίνησε ως παρωδία και εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους αρνητές του κορονοϊού που άρπαξαν τον γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία, είπε για τους «Θεματοφύλακες» ότι είναι διαφορετικό να βλέπεις κάποιους να φτιάχνουν στολές και αυτοκόλλητα, που είναι προφανώς γελοίο αλλά όχι ποινικό αδίκημα και είναι άλλο να έχουν όπλα και να προχωρούν σε απαγωγές.

Όπως είπε «Αυτό τους αναβιβάζει σε επίπεδο σχεδόν τρομοκρατικής οργάνωσης», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης και διεμήνυσε πως όποιος τολμήσει να παραβιάσει τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας θα υποστεί και τις συνέπειες των πράξεών του.

«(…) και στην προκειμένη περίπτωση μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να μην το έχουν καταλάβει, γιατί το μυαλό τους προφανώς είναι λίγο θολό. Πάνε με βαριές κατηγορίες. Δεν πάνε για να πάρουν ένα πρόστιμο, πάνε για να μπουν φυλακή», σημείωσε.

Για την εκλογή Ανδρουλάκη: «Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά»

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και δήλωσε ότι «εγώ αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε τη δυναμική που φαίνεται να έχει στην Κρήτη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ένα νησί στο οποίο η ΝΔ ούτως ή άλλως δεν έχει μεγάλη δύναμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ «σε μεγάλο βαθμό βάσισε την πολιτική του κυριαρχία από το 2021 έως σήμερα στην Κρήτη».

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «κωμωδία» τα περί αποστολής ψηφοφόρων από τη ΝΔ στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι προσωπικά πιστεύει πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ψηφοφόρους.

Σε ό,τι αφορά πιθανές κυβερνητικές συνεργασίες ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η ΝΔ θα κατέβει στις εκλογές του 2023 με ατζέντα αυτοδυναμίας. «Δεν θα έχουμε κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή, θα έχουμε τη δεύτερη φορά. Δεν χάλασε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share