Για χαλαρό καφέ στην Ερμού με δημοσιογράφους ο Μητσοτάκης – Τα σχέδια για διακοπές και το σχόλιο για την Wagner

Author

Categories

Share

Όπως και μια μέρα πριν τις εκλογές στις 21 Μαΐου, έτσι και τώρα, μια μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε συγκεκριμένη καφετέρια στην Ερμού για ένα χαλαρό μεσημέρι με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνοντας στην Ερμού, έβγαλε selfies με τουρίστες που τον αναγνώρισαν.

Κάποιος του έκανε την ερώτηση «μπάλα δεν έχει σήμερα;», και απάντηση πως θα περάσει τη μέρα οικογενειακά.

Κάνοντας ένα σχόλιο για τις εξελίξεις στην Ρωσία με την ανταρσία της Wagner, είπε ότι κανείς δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά γίνεται καθώς δεν υπάρχει πληροφόρηση αν είναι στημένο ή πραγματικό.

Ερωτώμενος για τα σχέδιά του για διακοπές, ανέφερε πως θα πάει Τήνο και Κρήτη. Αναφερόμενος στο Tiktok είπε πως το υλικό είναι πρωτογενές λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είμαι αλγόριθμος εγώ», ενώ του ζητήθηκε και να ανεβάσει στο Tiktok τις αντιδράσεις όσων ακούσουν από αυτόν ότι θα είναι υπουργοί.

Σε ένα γενικότερο σχόλιο για τις υπουργοποιήσεις σημείωσε πως «όλοι αλλάζουν», και πως το σχήμα θα έχει περισσότερες γυναίκες.

Μιλώντας για τα κόμματα που ενδέχεται να μπουν στην Βουλή μετά από αυτές τις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, αν θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share