Γιάννης Πλούταρχος: Συνεργασία έκπληξη με την κόρη του – Το ντουέτο που θα συζητηθεί

Author

Categories

Share

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η κόρη του Κατερίνα μπήκαν σε studio ηχογράφησης, έκαναν μία ηχογράφηση, και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται σε βίντεο που δόθηκ στη δημοσιότητα.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει τη μεγάλη του επιτυχία «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» μέσα από μία ηχογράφηση αλλιώτικη από τις άλλες, έχοντας δίπλα του την κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Κατερίνα μπήκαν στο Panik Room, το studio ηχογράφησης που υπάρχει στα γραφεία της Panik Entertainment Group, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να δείχνει στην κόρη του τη διαδικασία της ηχογράφησης βήμα – βήμα και να λένε μαζί το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις».

Η τρυφερή μουσική συνύπαρξη αποτυπώθηκε και σε video, μέσα από το οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράζεται μαζί μας, όχι μόνο τη «μαγεία» της δημιουργίας ενός τραγουδιού, αλλά και μία ιδιαίτερη οικογενειακή του στιγμή που συγκινεί.

Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις», σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, κυκλοφόρησε το 2010 και περιλαμβάνεται στο 6πλα πλατινένιο album «Προσωπικά Δεδομένα» και αποτελεί μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.

Τη νέα ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share