Γιάννης Σμαραγδής: Ο Μουστάκας και ο Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους

Author

Categories

Share

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής σε μια αποκλειστική, και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε τον λόγο που αποκαλεί τη σύζυγό του «άγγελο με φτερά», και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Στάθη Ψάλτη και τον Σωτήρη Μουστάκα.

«Η γυναίκα μου είναι ‘άγγελος με φτερά’, με οδηγεί με απαλό τρόπο από τότε που την γνώρισα. Ήμουν υπάλληλος σε φαρμακείο, ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου και μου λέει ‘τι θα κάνεις;’ Της λέω σκηνοθέτης και μου λέει ‘θα σου πάει’».

Ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για τη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Από αυτά που είδα, είναι αναβαθμισμένη η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά του Άγιου Παΐσιου στην τηλεόραση και η ταινία ‘ο άνθρωπος του Θεού’ συμβαίνει ένα μικρό θαύμα: μας επαναφέρουν σε αυτά που μας γέννησαν.

Από την ελληνική τηλεόραση λείπει η ποιότητα του Λάκη Λαζόπουλου, έφερε έναν καθρέφτη στους Έλληνες, ώστε να δουν τα μικρά τους ελαττώματα».

Για τη συνεργασία με τους σπουδαίους ηθοποιούς Στάθη Ψάλτη και Σωτήρη Μουστάκα, ο Γιάννης Σμαραγδής λέει: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους, νομίζω ήρθαν για να αποθέσουν το τελευταίο τους καλλιτεχνικό ίχνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share