Γιάννης Βούρος ενόψει του ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Προστατέψτε την ομάδα, προστατέψτε την πόλη»

Author

Categories

Share

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου της ομάδας με τον Ολυμπιακό, στην “OPAP Arena” έστειλε ο δήμαρχος, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Ο Γιάννης Βούρος καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ να έχει κόσμια συμπεριφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να μην πληγώσουν ανεπανόρθωτα το δήμο με βίαιες αντιδράσεις και έκτρωπα, δίνοντας μια κόσμια υποδοχή στην ερυθρόλευκη αποστολή.

Το μήνυμα του Γιάννη Βούρου:

Αγαπητοί φίλαθλοι,

αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ

Ο αυριανός ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με τον ΟΣΦΠ είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό σκέλος που έχει άμεση σχέση με το αποτέλεσμα και την συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά στο σκέλος που αφορά στην συμπεριφορά όλων απέναντι στις προκλήσεις πάσης φύσεως που δέχεται η ομάδας της ΑΕΚ, το τελευταίο διάστημα.

Η κόσμια υποδοχή της ομάδας του ΟΣΦΠ και η κόσμια στήριξη της ομάδας μας κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι κέρδος και για την ΑΕΚ και για την πόλη μας. Οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες συνδυασμένες με βίαιες αντιδράσεις και έκτροπα θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα την ομάδα και τον Δήμο μας.

Προστατέψτε την ομάδα

Προστατέψτε την πόλη και εξασφαλίστε την εύρυθμη λειτουργία της και την ήρεμη ζωή των κατοίκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share