Γιώργος Χρανιώτης: «Όλοι έχουν δικαίωμα υπεράσπισης, όχι όμως να απαξιώνουν τους άλλους»

Author

Categories

Share

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης παρακολουθεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με όσα καταγέλονται, και σχεδόν σε καθημερινή βάση τοποθετείται μέσα από τα social media.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης δεν διστάζει να πάρει δημόσια θέση σχετικά με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, καθώς ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ των θυμάτων και συνεπώς κατά των καταγγελλόμενων προσώπων.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Χρανιώτης, γράφοντας ένα κείμενο στο προφίλ του στο Instagram, σχολίασε έμμεσα τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα στην υπεράσπιση, όμως όχι στον υποβιβασμό και την απαξίωση των άλλων ανθρώπων.

“Σε μια δημοκρατία, ακόμα και όταν καταντάει να είναι περισσότερο επιλεκτική παρά κοινοβουλευτική, όλοι πρέπει να μπορούν να έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού τους. Ισονομία.

Κανένας όμως δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να το κάνει με τρόπο που να απαξιώνει και να υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, προς ίδιο συμφέρον, καταργώντας ουσιαστικά, οποιαδήποτε αξία αυτής της δημοκρατίας.

Δικαιοσύνη χωρίς ηθική δεν είναι δικαιοσύνη. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Ντροπή και αίσχος”, έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πηγή: newsit.gr

Author

Share