Γιώργος Καπουτζίδης: Αν έρθει ο έρωτας στη ζωή μου, να έρθει χωρίς ταλαιπωρία

Author

Categories

Share

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης που μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (24.06.2023) στο DOT.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή που προσπαθεί να κρατήσει όσο το δυνατόν μακριά από τη δημοσιότητα.

«Η πρώτη καραντίνα με βρήκε στην Αίγινα. Εκεί κατάλαβα ότι εμένα αυτή η ζωή μου αρέσει. Δεν έχω νιώσει ότι έχω αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ίσα ίσα θα ήθελα και περισσότερο. Τώρα πολύ πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα και δεν μου αρέσει.

Ίσως να έχω αποτραβηχτεί λίγο από τον ρόλο του ηθοποιού. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να παίξω, δεν μου λείπει.

Ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος. Για αυτό έρχομαι Αθήνα. Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση που είμαι είναι λίγο διαφορετικός.

Έχω κλείσει τα πενήντα οπότε είναι λίγο διαφορετικός ο έρωτας από ότι ήταν στα 20. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και τη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει.

Θέλω τη συντροφικότητα αλλά θέλω και την ησυχία μου, χωρίς μανούρα και καβγάδες», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας. Μοιάζω λίγο και με τα γατιά που έχω, τα οποία είναι ανεξάρτητα» κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share