Γιώργος Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποτέ δεν αμφισβήτησα το αποτέλεσμα, προειδοποιώ για τον β’ γύρο 

Author

Categories

Share

Στα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το θέμα διαφάνειας στον α’ γύρο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην πρωθυπουργός και διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι ουδέποτε αμφισβήτησε το αποτέλεσμα. 

Αναφερόμενος στα περί νοθείας στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε ότι υπήρξαν καταγγελίες που έφτασαν στην αρμόδια επιτροπή. «Πρέπει να διασφαλίσουμε μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία» τόνισε. Διευκρίνισε δε ότι ποτέ δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, αλλά προειδοποιεί για την διεξαγωγή του β’ γύρου. 

Όσον αφορά το αν έχει νέα πράγματα να δώσει στο ΚΙΝΑΛ, σημείωσε πως οι θέσεις του είναι γνωστές και είναι γνωστές οι μάχες που έχει δώσει. 

Δήλωσε επίσης ότι δεν θεωρεί ότι τον στήριξαν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που διαφωνούσαν με την εκλογή του κ. Λοβέρδου. «Εγώ μπορώ να αντιπαρατεθώ και το γνωρίζουν», είπε χαρακτηριστικά. «Εμείς αυτή την στιγμή αναδεικνύουμε αυτή τη στιγμή την ταυτότητα μας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ. 

Ερωτηθείς για το ποια θα είναι η στάση του αν νικητής είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, σημείωσε ότι «είναι άνθρωπος της παράταξης» και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αφοσίωση του. «Η οικογένεια μου έχει υπηρετήσει αυτή την παράταξη τρεις γενιές» είπε, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. «Ο αγώνας γίνεται από κάθε μετερίζι», δήλωσε. 

Ο θάνατος της τέως προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, συνέβαλε – όπως είπε – στην απόφαση του να διεκδικήσει την ηγεσία. Η συμμετοχή του στις εσωκομματικές εκλογές, όπως είπε, συνέβαλε στην αύξηση των πολιτών στον α’ γύρο. 

Για το ντιμπέιτ δήλωσε πως πάντα είναι ανοιχτός στον διάλογο. Όπως είπε ήταν θετικός από την στιγμή που θα τηρούνταν οι προϋποθέσεις έθεσε. «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας» είπε, σημειώνοντας ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν αυτός που δεν απάντησε.

Τέλος, ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share