Γιώργος Σαμπάνης: Απαντά για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Author

Categories

Share

“Το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την;” αναρωτήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία του, ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια όπου και θέλησε να απαντήσει στα σενάρια εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

«Είμαι καλά. Με έχει ρωτήσει άλλος ένας δημοσιογράφος για τον γάμο, τι έχετε πάθει όλοι; Δεν καταλαβαίνω. Το σκεφτόμαστε κι αυτό, σκεφτόμαστε διάφορα γενικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγουν να πουν ότι παντρεύομαι», δηλώνει ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Θα το μάθετε πάντως, εάν γίνει. Δεν θα το κρύψουμε, μην ανησυχείς», τόνισε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά, δε, τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σύντροφό του να διανύει περίοδο εγκυμοσύνης, ο τραγουδιστής ήταν σαφής. «Το είπα χαριτολογώντας ότι κάθομαι μια μέρα στο σπίτι μου και με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας μου, μού λέει: “Γιώργο, τι έγινε, συγχαρητήρια, θα γίνω παππούς;”. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν είσαι λίγο ευαίσθητος. Να σε παίρνει ο πατέρας σου να σου λέει ότι θα γίνει παππούς και να του λες όχι… “ααα ψέματα ήταν;”. Και να σε παίρνουν και κάτι θείοι που έχεις να τους δεις χρόνια, είναι σοβαρά πράγματα που δεν τα λες στην τηλεόραση».

  

«Δηλαδή συγγνώμη… το ότι η Ιωάννα είναι έγκυος πώς το κατάλαβαν βλέποντάς την; Είναι πολύ αδύνατη. Να λέμε ψέματα αλλά να έχουν και μία αληθοφάνεια», καταλήγει ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανώς ενοχλημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share